تکنیک های آزمون GMAT و GRE

تکنیک های آزمون GMAT و GRE

در این وبلاگ به معرفی نکات مفید و کاربردی آزمون های GMAT و GRE می پردازیم، نکاتی که با رعایت آنها، می توانید ضریب موفقیت خود را در این دو آزمون افزایش دهید.
تکنیک های آزمون GMAT و GRE

تکنیک های آزمون GMAT و GRE

در این وبلاگ به معرفی نکات مفید و کاربردی آزمون های GMAT و GRE می پردازیم، نکاتی که با رعایت آنها، می توانید ضریب موفقیت خود را در این دو آزمون افزایش دهید.

10 نکته مهم در آمادگی برای آزمون GMAT (قسمت اول)


1) اولویت مطالعه منسجم و مستمر نسبت به مطالعه سنگین در یک بازه کوتاه


شاید بتوان آمادگی برای آزمون GMAT را با یادگیری شطرنج مقایسه کرد. نه تنها باید تمامی مفاهیم و تکنیک ها را فرا گرفت، بلکه باید نسبت به توانایی خود در استفاده سریع از آنها اطمینان حاصل کنید، خصوصا در محاسبات. برای بهبود این توانایی، به جای اینکه در پایان هفته به خود فشار اضافی بیاورید، بهتر است در طول هفته به طور مستمر مطالعه داشته باشید.


2) یک دفترچه یادگیری برای خود بسازید


تعداد مفاهیم و نوع سوالاتی که در آزمون GMAT استفاده می­شوند محدود است. بنابراین بهتر است یک دفترچه برای خود داشته باشید و مفاهیمی را که فرا می­گیرید (یا سوالاتی که برایتان دشوار به نظر می­رسند) را در آن دفترچه بنویسید. با این کار می توانید نقاط ضعف خود را به خوبی شناسایی کرده و در یک مجموعه منسجم آنها را گردآوری کنید.

 

3) ایجاد یک زمان بعدی تصاعدی 


نیازی به توضیح نیست که برای آمادگی آزمون GMAT، شما باید زمان کافی و برنامه ای مناسب داشته باشید. اما یک پیشنهاد دیگر علاوه بر دو مورد بالا، یک زمان بندی تصاعدی است. یعنی هرچه به زمان آزمون نزدیک تر می­شوید، زمان بیشتری از وقت خود را به آزمون اختصاص دهید. پس شاید بهتر باشد زمان آزمون خود را طوری انتخاب کنید که در پایان یک دوره تعطیلات باشد، در این صورت در روزهای مانده تا آزمون، تمام تمرکز شما روی امتحان خواهد بود.


4) خود را به استفاده از تخته وایت بورد عادت دهید


خیلی از مراکز آزمون، برای محاسبات و طراحی­ها، یک تخته وایت­ بورد کوچک در اختیار شما قرار می دهند. این شاید برای کسانی که به استفاده از این تخته ها عادت ندارند خسته کننده باشد، پس سعی کنید خود را قبل از آزمون عادت دهید تا سر جلسه، جای هیچ سورپرایز یا تجربه جدیدی را باقی نگذارید.


5) نتایج خود در آزمون های آمادگی برای آزمون اصلی GMAT را دست بالا نگیرید


 دو آزمون آزمایشی که در سایت رسمی GMAT موجود هستند به عنوان مرجع خوبی برای شبیه سازی آزمون اصلی استفاده می شوند. اما از آنجا که شما آنها را در شرایط کاملا یکسان با آزمون اصلی نمی­دهید، نتایجتان را در این آزمون های آزمایش دست بالا نگیرید. ممکن است نمره شما در این آزمون ها به حد مطلوبتان برسد، در حالی که هنوز برای آزمون اصلی آماده نیستید. پس با گرفتن نتایج مطلوبتان از آزمون های آزمایشی، دست از تمرین و مطالعه برای آزمون اصلی نکشید.

معرفی مختصر آزمون GMAT


GMAT  یک آزمون بین المللی است که جهت ادامه تحصیل در رشته هایی نظیر مدیریت،تجارت و بازرگانی در برخی از دانشگاه های آمریکا و کانادا مورد نیاز است.

این آزمون داراری چهار بخش اصلی می باشد که عبارتند از :

1_ The Analytical Writing Assessment

2_ The Integrated Reasoning

3_ The Quantitative Section

4_ The Verbal Section

 

روند آزمونGMAT  به این گونه است که ابتدا شما با (AWA)  آغاز می کنید که در این قسمت توانایی شما در تجزیه و تحلیل مطالب عمومی مربوط به تجارت یا مدیریت و غیره ارزیابی می گردد. مدت زمان در نظر گرفته شده برای این بخش 30 دقیقه می باشد.

سپس بخش دوم Integrated Reasoning  آغاز می شود که دربرگیرنده سوالات محاسباتی ریاضی با تمرکز بر روی نمودارها و جدول ها، می باشد.استفاده از ماشین حساب برای این بخش مجاز است و مدت زمان آزمون 30 دقیقه می باشد.

قسمت سوم آزمون GMAT  بخش Quantitative Section است که مربوط به تفسیر داده های گرافیکی می باشد و شامل دوبخش Problem Solving  و Data Sufficiency است. مدت زمان در نظر گرفته شده برای این قسمت 75 دقیقه می باشد.

پس از یک استراحت کوتاه بخشVerbal Section  آغاز می شود. این بخش به ارزیابی توانایی شما در فهم و درک مباحث، ارتباط بین مفاهیم و مقایسه آنها می پردازد. این قسمت آزمون در مورد مفاهیمی از اقتصاد، مدیریت، تجارت، زبان انگلیسی و غیره می باشد. مدت زمان این قسمت 75 دقیقه می باشد.

نمره کلی آزمون GMAT  شامل 4 نمره مجزا از 4 بخش بالاست که به مدت 5 سال معتبر می باشد.

آزمون GMAT در ایران برگزار نمی شود ولی در کشورهای همسایه مانند ترکیه، ارمنستان، امارات و غیره برگزار می گردد.